En profiteer van de laagste tarieven van Nederland.

Vraag onze GRATIS laadpas (druppel) aan

Met onze laadpas kunt u bij iedere lader in Nederland en Europa laden. Onze laadpas (druppel) is gratis aan te vragen en kent geen maandelijks abonnement. De kosten voor laden belasten wij 1-op-1 door zonder opslag op de afgenomen energie. Zo betaalt u altijd de actuele prijzen zonder onnodige extra's.

Vraag hem hier aan, na ontvangst van uw aanvraag ontvangt u binnen een paar dagen de NLMAB laadpas (druppel) thuis, direct klaar voor gebruik. 


Je kunt dit formulier alleen gebruiken als je JavaScript aanzet in je browser.

Appeltje, eitje

De drie stappen voor goed laadpaalmanagement

De expertise van NLMAB is in drie eenvoudige stappen uit te leggen, de basis draait om onze service en gemak. Het begint bij het ontzorgen van uw laadpaalmanagement. Deze bestaat uit inventarisatie van de locaties, optimalisatie van uw elektra ter plaatse, gratis advies door onze laadpaalmanager, aanschaf van de materialen, plaatsen en installeren. Gevolgd door de dagelijkse administratie, monitoring van de backend, service en beheer.

Line

Stap 1
Inventarisatie en optimalisatie

Na een persoonlijke intake, uitleg over ons unieke exploitatiemodel en een bezoek ter plaatse maken wij een vrijblijvend inzichtelijk voorstel van onze diensten. In dit advies nemen wij ook de optimalisatie voor uw stroom mee, de keuze van de laders met de bijbehorende specificaties, de benodigde aanpassingen in de huidige installatie en hoe wij het laadpaalmanagement voor u uit handen kunnen nemen. 

Stap 2
Plaatsen en inrichten

Na akkoord op ons voorstel worden de benodigdheden besteld bij onze gecertificeerde partners en installateurs. Die vervolgens de laadoplossingen volgens de laatste normen plaatsen en koppelen in de meterkast. Met een beveiligde verbinding koppelen wij op afstand de diverse laadpunten in onze geavanceerde backoffice zodat ze direct gereed zijn voor gebruik. Uw gasten en medewerkers kunnen nu zorgeloos laden bij u op locatie.

Stap 3
Beheren en verrekenen

Klaar voor gebruik. De medewerkers en bezoekers kunnen eenvoudig gebruik maken van uw laadpunten. De transacties worden real-time bijghouden en direct verrekend via onze backend. Wij betalen u de verbruikte stroom en belasten de gebruikers voor het verbruik, daar heeft u geen omkijken naar. Heeft u specifieke wensen? Onze laadpaalmanager denkt graag met u mee. 

Geen fratsen

Bij NLMAB werken wij alleen met gecertificeerde partners

Op die manier kunt u altijd vertrouwen op een stabiel netwerk met bewezen producten en diensten