Bel 023 - 531 9136 of mail ons direct.

Vacature: Officemanager / Medewerker binnendienst

Officemanager (24-32 uur)

Ben jij graag het stralende middelpunt van de organisatie? En krijg jij energie van een veelzijdig takenpakket? Lees dan snel verder!

Functie

Als officemanager voor NL MAB ben je verantwoordelijk voor een divers takenpakket. Hierbij kun je denken aan het plannen van afspraken, agendabeheer, overeenkomsten opstellen en laten ondertekenen, beheren van backoffice en het beheren van de social media. Daarnaast ben je het aanspreekpunt op kantoor, handel je administratieve verzoeken af en ben je handig met gegevens verwerken in Excel. In deze functie is veel ruimte om taken naar je toe te trekken en pro activiteit wordt enorm gewaardeerd.

Profiel kandidaat

Je bent flexibel, hands on, oprecht en communicatief vaardig. In je werk ben je nauwkeurig en zowel organisatorisch als administratief sterk. Je gaat gestructureerd en proactief te werk. Tot slot ben je een gezellige, spontane en enthousiaste collega!

Aanbieding

  • Informele omgeving met gedreven collega’s;
  • Gave werkplek in het centrum van Haarlem;
  • Marktconform salaris basis van 40 uur per week.

Vereisten

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau en bij voorkeur een diploma van Schoevers of vergelijkbaar;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een proactieve werkhouding;
  • Uitstekende beheersing van Nederlandse taal.

Organisatie

Deze kleine organisatie is gevestigd in een kantoorvilla in het centrum van Haarlem. Ze zijn gespecialiseerd in het faciliteren in de sterke groei van het elektrisch rijden. De sfeer op kantoor is informeel en laagdrempelig.

Sollicitatie

Indien je geïnteresseerd bent in deze positie nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief en cv per mail op jorrit@nlmab.nl