Ons exploitatiemodel levert mooie cases op voor gerenommeerde merken

Cases

Wij ondersteunen wagenparkbeheerders

Eén factuur alles geregeld

Als ondernemer of wagenparkbeheerder heeft u niet alleen laadpunten op kantoor nodig. Waarschijnlijk heeft u personeel dat elektrisch rijdt of gaat rijden. Hoe werkt dat dan? Hoe moet u omgaan met de verrekening met privé elektriciteit? Ook hier kunnen wij een belangrijke rol spelen. Daar vertellen wij graag meer over tijdens een persoonlijk gesprek.

Geen grote investeringen

Wij plaatsen kosteloos laadpunten

Bij o.a. kantoorpanden, hotels, sportclubs, publieke parkeerplaatsen en vele andere locaties. Punten waar elektrische rijders vaak komen of gaan komen. Wij verzorgen het laadpunt, de aansluiting en richten de parkeerplek in. Zo zijn organisaties klaar voor de elektrische rijder. Via ons uitgebreide backoffice-systeem kan de verantwoordelijke van een organisatie alles monitoren. U de service. Wij de kosten en het beheer.

Geen administratieve rompslomp

Wij beheren en verrekenen

Dat scheelt een hoop georganiseer en administratie. 50five | NLMAB verzorgt een volledige service en afhandeling rondom onze geplaatste laadpunten. Wij betalen organisaties de door de elektrische rijder afgenomen elektriciteitskosten terug en verzorgen vervolgens de afhandeling met de gebruiker. Een kleine moeite voor ons. Geen ingewikkelde administratie voor de organisatie.