Energizing Mobility

50five | NLMAB is gespecialiseerd in exploitatie van laadoplossingen voor bedrijven en instellingen. Wij begeleiden van aanvraag tot en met de installatie en nemen het laadpaalmanagement voor u uit handen. Ontdek de service en het gemak van 50five | NLMAB. 

Meer dan 1.200 laadoplossingen geplaatst

50five | NLMAB werkt al jaren voor gerenommeerde merken. 

Line
Line

Onze relaties

50five neemt NLMAB over!

De behoefte aan laadinfrastructuur blijft groeien en daarbij ook die van de bijbehorende e-mobility services. Om te kunnen voorzien in deze behoefte en haar leidende positie in de Benelux te versterken, heeft 50five NL MAB overgenomen. Deze overname betekent dat 50five uw nieuwe aanspreekpunt is bij vragen, eventuele storingen of andere ondersteuning. U kunt blijven rekenen op dezelfde dienstverlening die u gewend was via de contactgegevens onderaan deze pagina. Lees meer over deze overname op 50five.com.


Appeltje, eitje

De drie stappen voor goed laadpaalmanagement

De expertise van 50five | NLMAB is in drie eenvoudige stappen uit te leggen, de basis draait om onze service en gemak. Het begint bij het ontzorgen van uw laadpaalmanagement. Deze bestaat uit inventarisatie van de locaties, optimalisatie van uw elektra ter plaatse, gratis advies door onze laadpaalmanager, aanschaf van de materialen, plaatsen en installeren. Gevolgd door de dagelijkse administratie, monitoring van de backend, service en beheer.

Line

Stap 1
Inventarisatie en optimalisatie

Na een persoonlijke intake, uitleg over ons unieke exploitatiemodel en een bezoek ter plaatse maken wij een vrijblijvend inzichtelijk voorstel van onze diensten. In dit advies nemen wij ook de optimalisatie voor uw stroom mee, de keuze van de laders met de bijbehorende specificaties, de benodigde aanpassingen in de huidige installatie en hoe wij het laadpaalmanagement voor u uit handen kunnen nemen. 

Stap 2
Plaatsen en inrichten

Na akkoord op ons voorstel worden de benodigdheden besteld bij onze gecertificeerde partners en installateurs. Die vervolgens de laadoplossingen volgens de laatste normen plaatsen en koppelen in de meterkast. Met een beveiligde verbinding koppelen wij op afstand de diverse laadpunten in onze geavanceerde backoffice zodat ze direct gereed zijn voor gebruik. Uw gasten en medewerkers kunnen nu zorgeloos laden bij u op locatie.

Stap 3
Beheren en verrekenen

Klaar voor gebruik. De medewerkers en bezoekers kunnen eenvoudig gebruik maken van uw laadpunten. De transacties worden real-time bijghouden en direct verrekend via onze backend. Wij betalen u de verbruikte stroom en belasten de gebruikers voor het verbruik, daar heeft u geen omkijken naar. Heeft u specifieke wensen? Onze laadpaalmanager denkt graag met u mee. 

Geen fratsen

Bij 50five | NLMAB werken wij alleen met gecertificeerde partners

Op die manier kunt u altijd vertrouwen op een stabiel netwerk met bewezen producten en diensten